Allmänt

Förnomineringar till EU-valet innan 31 maj!

Här kommer en påminnelse till alla nuvarande och framtida medlemmar i Centerkvinnorna Göteborg:

Sista dagen att förnominera kanditater till EU-valet 2019 är 31 maj.

Hittills har vi i systerlig anda nominerat två intresserade medlemmar i CK-Göteborg:

Karin Östring Bergman är engagerad i kvinnors företagande och socialt företagande. Hennes EU-engagemang bottnar i att vissa frågor inte upphör vid nationsgränserna, utan kräver ett större samarbete. Miljöfrågor och migration är sådana frågor där EU kan göra stor skillnad.

Lina M. Eriksson har ett starkt engagemang för ett jämställt, demokratiskt och transparent EU. Att leva i en liberal demokrati är inte en självklarhet. Om vi vill värna liberalismen i Europa måste det ske i nära samarbete med andra nationer.

Är du också intresserad? Hör av dig till oss/någon i styrelsen på valfritt sätt så hjälper vi till med nominering.

Medlemmar som vill nominera sig själv eller någon annan loggar in på intranätet och följer instruktionerna under fliken Förnominering EU 2019. Vill du nominera en Centerkvinna och vill ha hjälp med att fylla i formuläret på intranätet, hör av dig så löser vi det.

Ni som ännu inte är medlemmar, men vill se en specifik Centerkvinna som kandidat i EU-valet, hör av er ni också!

Nu hjälps vi åt och stöttar varandra i vårt politiska engagemang.
Framåt systrar!