Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen, 8 mars

Den 8 mars inträffar internationella kvinnodagen. Världen över är denna dag ett tillfälle att enas för att uppnå målet om jämställdhet och frihet! Som ett symboliskt manifest för detta lanserar nu Centerkvinnorna i Göteborg denna blogg.

Syftet med bloggen är att belysa aktuella jämställdhetsfrågor och individer som är intressanta utifrån ett liberalt jämställdhetsperspektiv. I bloggen kommer vi regelbundet att rapportera om Centerkvinnornas engagemang för jämställdhet och frihet. Vi kommer även att bevaka olika händelser och event.

Är du intresserad av att veta mer om Centerkvinnorna och vårt arbete? Varmt välkommen att delta i en av våra träffar! Schema för våra planlagda aktiviteter hittar du här. Eller vet du redan att du vill bli medlem? Då kan du bli det här.